Contact

Extra informatie:

voor opleidingen bbl of bol

Stukadoor :

De stukadoor voert stukadoorswerk uit aan wanden, plafonds en gevels. Hij werkt zowel binnen als buiten met producten die geschikt zijn voor die ondergrond. Hij houdt rekening met weersomstandigheden en het werken op hoogte. Hij plant en bereidt zijn werkzaamheden voor. Vervolgens controleert hij de ondergrond en voert hij zonodig reparaties en/of voorbehandelingen uit. Daarna brengt hij pleisterdragers aan en beraapt hij de ondergrond. Tot slot werkt hij de ondergrond af met afwerklagen.

Decoratie Stukadoor :

De decoratie stukadoor werkt onder andere in de woningbouw en werkt zowel aan nieuwbouwprojecten als aan onderhoudsprojecten. Hij stelt een decoratieplan op en zorgt dat de wensen van de opdrachtgever, de kosten en de eventuele risico’s goed op elkaar afgestemd zijn. Voor zijn decoratiewerkzaamheden beschikt hij over ruimtelijk inzicht, creativiteit en gevoel voor stijl. Geen project is hetzelfde; hij past zijn werkwijze per project aan. Zijn leidinggevende geeft hem instructies, de decoratie stukadoor werkt vervolgens zelfstandig aan zijn taken en is verantwoordelijk voor een goede uitvoering. Hij legt belangrijke informatie over de voortgang vast in een dossier. Voor belangrijke beslissingen overlegt hij met zijn leidinggevende.

Gezel Stukadoor :

De gezel stukadoor voert zowel eenvoudig als decoratief stukadoorswerk uit (decoratieve afwerklagen, lijstwerk en ornamenten). Hij houdt rekening met de weersomstandigheden en het werken op hoogte. Hij controleert de ondergrond en voert zo nodig reparaties en/of voorbehandelingen uit. Hij combineert de diverse eenvoudige en complexere technische werkzaamheden met organisatorische en leidinggevende taken en begeleidt nieuwe medewerkers/studenten. Hij stemt zijn werkzaamheden af met een groot aantal betrokkenen (collega’s, leidinggevende, bedrijfsbureau, uitvoerder, onderaannemers, klant, werknemers van andere disciplines). Hierbij wordt van hem een proactieve rol verwacht. Hij is bij problemen bovendien in staat om de afgesproken kwaliteit en productiviteit bij te stellen, op grond van een afweging tussen tijd, kosten en kwaliteit.

 


Mod Projecten | KvK : 82590540  | Btw : NL862530404B01 | Tel : 0640400339 |  Email : info@modprojecten.nl